Pro deo (gratis) advocaat uitkeringen

Heeft u een probleem met uw uitkering? Neem dan contact op met een pro deo advocaat. Wij helpen u graag bij bijstandsproblemen of procedures tegen het UWV of de SVB.

Als u een besluit heeft ontvangen van uw gemeente, het UWV of de SVB waarmee u het niet eens bent is het in veel gevallen mogelijk kosteloos rechtsbijstand te ontvangen van een pro deo advocaat. Of het nu een boete of maatregel van uw gemeente is, een afwijzing van de bijstandsuitkering, of een wijziging van de (medische) belastbaarheid, u doet er goed aan een advocaat te raadplegen.

Let u op: een bezwaarschrift moet binnen 6 weken aantoonbaar zijn ontvangen door het College van uw gemeente of ander bestuursorgaan. In sommige gevallen is de bezwaartermijn echter veel korter (bijvoorbeeld de Ziektewet). Houd u daarom altijd de termijn in de gaten: op een te laat ingediend bezwaarschrift wordt niet meer inhoudelijk ingegaan, tenzij er sprake is van bijzondere omstandigheden.

Heeft u een besluit ontvangen waar u het niet mee eens bent? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Dit verplicht u tot niets. Een (pro deo) advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw probleem met u te bespreken. Dit gesprek is geheel kosteloos .

Algemene vragen kunnen helaas niet worden beantwoord. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Contactformulier advocaat uitkering